"Nejnovější" trend v marketingu - Duda Jandová, Michaela
Využívanie emócií v marketingu. Reklama a emócie. Zradné emócie. Riziká emócií v brand buildingu. Emócie ako prirodzená súčasť určitých služieb a výrobkov. Dajú sa emócie merať? Emócie silnejšie než benefity.