Proměny nakupujících - Krofiánová, Daniela
Trendy v nákupných zvyklostiach. Impulz a interaktivita - aktuálne fenomény komunikácie v predajných miestach. Rýchlosť pri nakupovaní. Výsledky prieskumu spoločnosti Ogilvy Action, ktorý analizoval nákupné správanie zákazníkov v predajni. Nákupné správanie žien a mužov.