Akú úlohu zohráva osobnosť učiteľa vo výučbe angličtiny na univerzitnom stupni štúdia? - Pašková, Hana
Charakteristika osobnosti učiteľa anglického jazyka a rôzne úlohy, ktoré musí plniť v rámci pedagogického procesu. Ak chceme, aby práca učiteľa anglického jazyka bola efektívna, musí neustále sledovať najnovšie trendy v oblasti metodiky vyučovania cudzích jazykov a v lingvistike, ktoré na základe vlastných pedagogických skúseností aplikuje v praxi.