Podstata súčasnej ekonomickej krízy - Čurlejová, Libuša
Niektoré všeobecné aspekty súčasnej hospodárskej krízy. Definícia krízy, pôsobenie, dopady, možné riešenia, rozdiely a podobné charakteristiky s predchádzajúcimi krízami. Pozornosť je venovaná globalizácii ekonomiky a jej prepojenia so súčasnou krízou.