Účetnictví na pomoc udržitelnému rozvoji - Kovanicová, Dana
Pojem udržateľný rozvoj. Udržateľný rozvoj na úrovni podniku. Manažérske účtovníctvo a udržateľný rozvoj. Finančné účtovníctvo pre udržateľný rozvoj. Postup pri praktických aplikáciách.