Deutsche Sprachwissenschaft und sprachliche Norm - Adamcová, Lívia
Predložený príspevok je venovaný súčasným aspektom germanistickej jazykovedy a skúma najdôležitejšie fenomény kodifikácie, ku ktorým patria ortoepia a ortografia.