Seriál : O riadení úverového rizika - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Postup pri finančnej analýze. Klasifikácia pomerových ukazovateľov. Ukazovatele likvidity. Ukazovatele aktivity. Ukazovatele zadĺženosti.