Riešenie sporov vo WTO - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Systém riešenia sporov v rámci WTO obsahuje niekoľko základných zmien v porovnaní so systémom riešenia sporov v GATT, a to ustanovenia o odvolacom konaní a o odškodnení, určenie prísnych časových limitov pre rozdielne etapy procesu riešenia sporov, poskytnutie negatívneho konsenzu a ustanovenie povinnosti strán zdržať sa prijímania jednostranných opatrení.