Investment development path: case of Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Priame zahraničné investície: Dunningova teoretická štruktúra. Priame zahraničné investície na Slovensko a zo Slovenska. Prílev zahraničných investícií na Slovensko. Odliv zahraničných investícií zo Slovenska. Kolaps v priemysle. Úroveň ekonomického rozvoja Slovenska podľa Dunningovej teórie.