Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencie Fin Star Net 2010 - Pilch, Ctibor, 1957-
Informácia o konferencii, ktorá sa uskutočnila v dňoch 10. a 11. marca 2010 na internete. Konferenciu organizovala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.