Globálna ekonomická kríza a jej dopady na ekonomiky vybraných krajín strednej a východnej Európy - Krajčíková, Lucia
Región strednej a východnej Európy. Všeobecná charakteristika ekonomík regiónu. Charakteristika vývoja v krajinách strednej a východnej Európy pred vypuknutím krízy. Globálna kríza v ekonomikách strednej a východnej Európy. Dopady finančnej a odbytovej krízy na trhy práce krajín strednej a východnej Európy.