Hodnotenie využívania informačných systémov v cestovnom ruchu na Slovensku - Kršák, Branislav
Výskyt infornačno-komunikačných technológií v podnikoch cestovného ruchu na Slovensku. Hodnotenie využívania informačných systémov v cestovnom ruchu na Slovensku.