Vplyv svetovej finančnej krízy na stratégie multinacionálnych retailových sietí v západnej, strednej a východnej Európe - Medňanský, Ladislav
Prehľad maloobchodného trhu v krajinách strednej a východnej Európy. Demografická štruktúra krajín strednej a východnej Európy. Hrubý domáci produkt. Inflácia / index spotrebiteľských cien. Najvýznamnejšie stratégie maloobchodných reťazcov preferované v období finančnej krízy. Rizikový manažment. Riadenie ľudských zdrojov. Trhová segmentácia. Globalizácia maloobchodníkov.