Znalosti ako neoddeliteľná súčasť znalostného manažmentu - Hrubizna, Marián
Charakteristika znalostí. Rozsah znalostí. Vzťah rozsahu a typu znalostí vzhľadom ku stupňu riadenia znalostí.. Metódy identifikácie potrieb znalostí.