Spojenie stratégie a operatívnej úrovne riadenia v procesnom manažmente - Huľvej, Jaroslav
Základné koncepty procesného manažmentu. Pojem proces. Prístupy k procesnému manažmentu. Top down koncepty. Botton up koncepty. Down koncepty. Optimalizácia procesov v spoločnosti Technika a.s. Faktory úspechu procesného manažmentu.