Zdroje rastu podniku a optimalizácia nákladov ako predpoklad udržateľného rastu - Rozin, Alexander
Zvýšené nároky na podnikateľské subjekty v súčasnom ekonomickom prostredí. Faktory determinujúce produktivitu a rast ekonomiky. Optimalizácia nákladov - strategická iniciatíva, pomoc počas krízy, nástroj trvalo udržateľného rastu. Trvalo udržateľný rozvoj a korporátna spoločenská zodpovednosť.