Akcionári alebo participujúce skupiny? -etická reflexia povinnosti manažéra - Kalajtzidis, Ján
Teória participujúcich skupín (teória stakeholderov). Klasický postoj k povinnostiam manažérov. Manažér a teória stakeholderov. Kritický pohľad. .