Vplyv zabudovaných stabilizátorov na cyklické výkyvy ekonomiky SR - Ochotnický, Pavol
Metodológia odhadu efektov poistenia v nezamestnanosti. Metodológia pre odhad stabilizačných efektov daňového systému. Stabilizačné efekty. Efekty progresivity. Empirická analýza - vplyvy poistenia nezamestnanosti na cyklické výkyvy ekonomiky.