Globálne trendy vo fúziách a akvizíciách - Thomas, Róbert
Vývoj a všeobecné vyhliadky. Krízu bolo možné predvídať. Veľký pokles v M & A. Globálne M & A trendy na trhu. Cezhraničné M & A. Rast M&A v krajinách GCC. Efekt z M & A na GCC akciový trh. Dôsledky globálnej úverovej krízy a budúcnosť M & A.