DEA analýza efektívnosti bankových pobočiek - Böhmová, Gabriela
DEA (Data Envelopment Analysis) - skupina metód pre výpočet efektivity. Štyri základné modely pre analýzu efektivity. Rôzne typy merania. Hlavné výhody DEA analýzy. Aplikácia modelu CCR a porovnanie s metódou DEA. Výsledky analýzy.