Vplyv angličtiny na marketingovú terminológiu - Pauleová, Milada
Neologizmy v marketingu. Terminologická nejednotnosť. Anglicizmy v marketingovej terminológii. Anglické skratky v slovenskej marketingovej teórii. Internetová terminológia v marketingu.