Reforma medzinárodného menového systému - Cséfalvayová, Katarína
Autorka sa v príspevku zaoberá problémom reformy súčasného menového systému. V prvej časti príspevku sa autorka venuje popisu ťažkostí menového systému založeného na americkom doláre a v druhej časti sa pokúša načrtnúť alternatívne riešenia architektúry medzinárodného menového systému do budúcnosti, pričom poskytuje analýzu každého z ponúkaných riešení z hľadiska realizovateľnosti ako aj z hľadiska výhod a nevýhod každej z alternatív.