Špecifiká auditu finančných výkazov v účtovných jednotkách, ktoré využívajú elektronické obchodovanie - Krišková, Petra, 1981-
Príspevok poukazuje na špecifiká auditu finančných výkazov v účtovných jednotkách, ktoré používajú pri podnikateľskej činnosti elektronické obchodovanie. Elektronické obchodovanie vytvára nové riziká, ktoré musí daný subjekt riešiť a audítor zvažovať pri plánovaní a uskutočnovaní auditu finančných výkazov. Audítor musí posúdiť dôležitosť elektronického podnikania v účtovnej jednotke a vplyv na zhodnotenie rizika audítorom za účelom vyjadrenia názoru na finančné výkazy.