K problematike tvorenia ekonomických termínov a ich používania v odbornej a bežnej komunikácii - Rizeková, Iveta, 1961-
Terminologizácia. Modifikovanie a špecifikovanie významu. Obrazné prenášanie významov. Determinologizácia a synonymia.