Inovačné prístupy vo vnútropodnikovom riadení-stavebných podnikov - Chodasová, Zuzana
Moderné metódy riadenia v trhovom hospodárstve. Controling ako inovačný prvok v riadiacej činnosti. Porovnanie úloh controllera a manažéra. Organizácia controlingu v stavebnom podniku. Metóda ABC v riadiacej činnosti podniku. Hodnotové riadenie a jeho uplatnenie riadení podnikov.