Talent manažment - Hakulinová, Alena
Talent a jeho manažovanie. Prieskumy a odborné štúdie renomovaných poradenských spoločností v oblasti talent manažmentu. Práca s talentovanými študentmi vysokých škôl. Talent manažment na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity so sídlom v Košiciach.