Efekt informačného ukotvenia a nadmerná sebadôvera – experimentálna štúdia - Šinský, Michal
Cieľom predkladaného príspevku je predložiť experimentálne získaný dôkaz o existencii a pretrvávaní efektu informačného ukotvenia a testovať vplyv nadmernej sebadôvery (overconfidence) participantov experimentu na informačné ukotvenie.