Hodnotové investovanie - Solčianska, Miroslava
Hodnotové investovanie ako jedna z investičných filozófií objavená americkým ekonómom Benjaminom Grahamom. Prístupy a kritéria hodnotového investovania. Investovanie do akcií s nízkou hodnotou ulazovateľa P/E alebo P/B. Investičná stratégia a analýza ukazovateľov.