Mobbing a sociálna klíma v zamestnaneckých vzťahoch organizácie - Čverhová, Daniela
Podstata pojmu mobbing. Charakteristika mobbera. Fázy a priebeh mobbingu. Podoby mobbingu. Prevencia proti mobbingu. Riešenie a postoj vedúceho v krízovej situácii.