Úloha řízení a hodnocení výkonnosti pracovníků při zvyšování výkonnosti podniku - Horová, Michaela
Riadenie výkonnosti pracovníkov. Kroky systému riadenia a hodnotenia výkonnosti zamestnancov. Používané spôsoby hodnotenia výkonnosti pracovníkov v praxi českých podnikov.