Správny manažment ľudských zdrojov - Kováčiková, Katarína
Ľudské zdroje a ich riadenie. Plánovanie ľudských zdrojov. Získavanie zamestnancov. Výber zamestnancov. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Trendy v riadení ľudských zdrojov.