Morálne hodnoty a princípy v práci manažéra (deontologický a konzekvencialistický prístup k podstate etického kódexu) - Platková, Gabriela
O význame morálnych hodnôt v ekonomike a manažmente. Morálne hodnoty v etickom kódexe.