Vrcholový manažment a financie Podnikový dizajn - tvár firmy - Mišún, Juraj, 1978-
Tvorba podnikového dizajnu. Ponuky špecializovaných firiem na tvorbu podnikového dizajnu. Prvky podnikového dizajnu: logo/značka, podnikové písmo, podniková farba, raster, dizajn produktu, komunikačný dizajn, dizajn architektúry. Dizajnový manuál. Dizajnový manuál na báze internetu (CI-Net).