Vznik a expanzia spoločnosti METRO Group v regióne strednej a východnej Európy - Medňanský, Ladislav
Analýza internacionalizácie multinacionálnej retailovej siete METRO Group. Vznik a vývoj METRO Group v kontexte zavedenia cash & carry formátu a jeho expanzie v Nemecku. Medzinárodná expanzia cash & carry formátu so zameraním na históriu internacionalizáciea stratégie vstupu na nové trhy. Internacionalizácia ostatných formátov spoločnosti. Nové poznatky o internacionalizácií daného multinacionálneho retailového reťazca v strednej a východnej Európe.