Cenovo dostupné realitné príležitosti možnosti priameho investovania do nehnuteľnosti pre bežného investora - Bolek, Vladimír
Znalosti o možnostiach investovania do nehnuteľností. Všeobecne platné právne normy a cenové úrovne. Dôležité faktory, ktoré vplývajú na výber vhodnej realitnej investície. Rôzne typy nehnuteľností a rôzne investorské potreby. Analýza aspektov investície.