Nové trendy na poli realitných fondov polovica investorov chce zvýšiť svoj podiel v nehnuteľnostiach - Feranec, Roman
Výrazný rozmach realitných fondov vo svete. Špecializované realitné fondy na Slovensku a ich investičná stratégia. Porovnanie výkonnosti a spravovanie aktív. Celková výnosnosť. Očakávané trendy. Prieskum asociácie INREV.