Uplatnenie princípov spoločenskej zodpovednosti v praxi zahraničných obchodných reťazcov - Horňáková, Lucia, 1982-
Pojem spoločensky zodpovedného podnikania (CSR). Ekonomická, sociálna, environmentálna rovina CSR. Spoločenská zodpovednosť obchodu v Európe. Je nevyhnutné venovať tejto problematike neustále pozornosť aj na Slovensku.