Európa sa vrátila k podpore bývania štáty podporujú nákupy nehnuteľností hneď niekoľkými spôsobmi - Spiš, Jaroslav
Následky finančnej krízy a trh s nehnuteľnosťami. Bytová výstavba. Podpora bývania prostredníctvom daňových úľav a ďalších foriem odpočtu. Krajiny EÚ a nástroje opatrení na podporu bývania. Príklady opatrení krajín EÚ.