Priestorové usporiadanie poradenských centier v SR - Rehák, Štefan, 1974-
Poradenské centrá malého a stredného podnikania v SR. Veľkú pomoc pri budovaní siete inštitúcií na podporu MSP zohráva zahraničná pomoc program EÚ (PHARE) a britský Know-How Fond. Vláda SR buduje sieť regionálnych rozvojových agentúr ako nástroj na podporu regionálneho rozvoja hlavne v zaostávajúcich regiónoch Slovenska.