Co je to národní zájem? - Kratochvíl, Petr
Národný záujem ako kumulácia moci. Národný záujem ako formulácia legitímnej politiky. Kritériá legitímneho národného záujmu. Kritérium relevancie. Kritérium konsenzu. Kritérium vonkajšej prijateľnosti.