Americké banky krachujú, ale súdny deň sa odkladá aký vážny je problém zánikov bankových domov v USA? - Baláž, Vladimír
Vývoj amerických bánk a sporiteľní v perspektíve dvadsiatich rokov 1990 až 2009. Hodnotenie zdravia banky systémom CAMELS-(C) Capital adaquacy, (A) Asset quality, (M) Management, (E) Earnings, (L) Liquidity, (S) Sensitivity to market risk. Ekonomický boom a bubliny na realitných akciových trhoch. Finančné ukazovatele amerických finančných inštitúcií.