Národní zájmy - Seifter, Pavel
Národný záujem ako termín v politickej praxi. Proces vytvárania národných záujmov. Historické momenty - rok 1918, 1989 a 1993. Národný záujem v zahraničnej politike. Členstvo Českej republiky v medzinárodných štruktúrach a otázka národných záujmov. Absencia komunikujúceho spoločenstva.