Metodologické aspekty účtovníctva, audítorstva a kontroly v mikroekonomickom prostredí s dôrazom na potreby teórie a praxe v kontexte národných a nadnárodných požiadaviek - Kareš, Ladislav
Metodológia účtovníctva, audítorstva a kontroly s imanentným dôrazom na vhodne zvolené kritériá. Rozlíšenie procedurálnych a hodnotiacich kritérií, kritérií právnych, metodických a numerických.