Propojení demokracie a rozvoje jako dlouhodobý mezinárodněpolitický úkol - Foltýn, Jaroslav
Neobvyklý ekonomický rast v Indii a v Číne. Zhodné a rozdielne aspekty ekonomického rastu. Optimistický a pesimistický pohľad na ďalší vývoj.