Podmienky ako z rozprávky vedenie bežného účtu môže byť bez poplatkov. Ak je klient bonitný - Škriniar, Pavel, 1979-
Poplatky za bežné účty v závislosti od množstva služieb. Podmienky bánk na uplatnenie zľavy z poplatku. Kreditné obraty a objem úspor. Aktívne využívanie bežného účtu a minimálny počet transakcií. Výšky zliav a podmienky na ich získanie.