Všetko je otázkou výšky odmeny podvodné uzatváranie poistných zmlúv s cieľom získať províziu - Škriniar, Pavel, 1979-
Pokusy o podvody pri podpisovaní poistných zmlúv. Uzavretie poistnej zmluvy bez vedomia poistníka. Podvody s uzavretím fiktívnych poistných zmlúv. Rozdiely v poistných podmienkach. Sprostredkovatelia a zlé meno na finančnom trhu. Kontrolné mechanizmy a spolupráca poisťovní pri zisťovaní podvodov.