Súvaha ako zdroj informácií o finančnej situácii podnikateľskej účtovnej jednotky - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Finančná situácia podnikateľskej účtovnej jednotky, jej hlavné formy prejavu. Externé a interné faktory finančnej situácie účtovnej jednotky. Súvaha - základný zdroj informácií o finančnej situácii účtovnej jednotky, jej hlavné úlohy.