Diversification of Agricultural Production by Implementation of Biomass Action Plan within the EU Energy Policy - Polák, Matej
Využitie biomasy ako veľmi významného zdroja energie v rámci krajín EÚ. Akčný plán implementácie v praxi. Produkcia rastlín. Rentabilita výroby energie s využitím biomasy.