Inovácie v oblasti vzdelávania - potreba modernizácie vysokých škôl - Polák, Matej
Potreba zvýšenia kvality prípravy poslucháčov vysokých škôl na uplatnenie v praxi. Riadenie vysokých škôl a zodpovednosť. Obsah a kvalita vzdelávania na vysokých školách. Financovanie vysokých škôl na Slovensku a v zahraničí.