Sila prvej vlny. Ako sa rodil kapitalizmus kapitoly z histórie kapitálového trhu v SR - Baláž, Vladimír
Zmena právneho systému zo socialistickej ekonomiky na kapitalistickú. Príprava odborníkov pre kapitálový trh. Súboje záujmových a mocenských skupín. Nástroje prerozdelenia majetku. Štyri vlny privatizácie slovenských podnikov. Redistribúcia vlastníckych práv.